Anders kijken, anders denken, anders doen!

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them" - Einstein

Effectieve relaties

"Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?"

Zonder ze wellicht allemaal als 'een relatie' te zien, heb je een relatie met veel verschillende mensen. Sommige van die mensen doen er toe voor jou, anderen zijn een stuk minder belangrijk. En sommige van die relaties verlopen prima, waar anderen  weer een stuk moeizamer gaan.

Daar waar relaties met voor jou belangrijke mensen moeizaam verlopen, kan coaching door CoachRijk je op weg helpen. Je krijgt een beter begrip van je eigen gedrag en communicatie en hoe dat op de ander over kan komen. Ook wordt je geholpen om het gedrag van die ander beter te begrijpen en te waarderen, waardoor de omgang direct al makkelijker kan worden. Coaching op relaties kan voorkomen dat een relatie (verder) verslechtert en kun je dus zien als onderhoud.

Coaching door CoachRijk kan je met name helpen bij jouw relatie met:

  • Je echtgenoot of partner - Je relatie met je partner verloopt moeizaam en daar wil je graag iets aan doen, zonder dat je zelf weet hoe. Coaching kan individueel, maar ook samen. 
  • Je kind(eren) - Je doet enorm je best in de opvoeding, maar ergens lijk je de plank mis te slaan en je weet niet waar. 
  • Familieleden - Banden in de familie dreigen verstoord te raken en jij wilt dit graag voorkomen of oplossen.
  • Je collega('s) of je baas -  Het loopt niet lekker in de samenwerking op het werk en jij vraagt je af hoe je daar verbetering in aan zou kunnen brengen.