Anders kijken, anders denken, anders doen!

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them" - Einstein

Tarieven en locatie.

"Jij bepaalt of je het waard bent in jezelf te investeren."

Intakegesprek;

Het intakegesprek is geen feitelijk coachinggesprek, maar dient om elkaar te leren kennen, een eerste inventarisatie van jouw situatie te maken, tot een coachvraag te komen en samen te bepalen of we een coachrelatie aangaan. Het gesprek is dan ook zonder kosten en verplicht je tot niets. Overigens zou je alleen al tijdens de intake tot een paar interessante inzichten kunnen komen.......

Coachinggesprekken;

Mocht je na het intakegesprek samen aan de slag willen, dan reken ik 125,00 per gesprek van 1 uur. Dit tarief is inclusief BTW voor particulieren maar exclusief BTW als de betaling plaatsvindt via bedrijven. Tijdens het intakegesprek bespreken we een voorlopig coachplan met daarin o.a. het geschatte aantal gesprekken. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 4 tot 8 gesprekken van een uur.

Je kunt bij CoachRijk terecht gedurende werktijden, avonden en zelfs het weekend als dat jou het beste past. Voor de weekenden geldt een toeslag van  15,00 op het uurtarief.

Locatie Haarlem of Heemstede

De gesprekken vinden plaats in de Kleine Houtstraat 94 in Haarlem of Herenweg 103A-3 in Heemstede. Indien gewenst kunnen we echter ook afspreken op een locatie van jouw keuze. Voor gesprekken binnen Haarlem/Heemstede reken ik geen extra kosten, voor gesprekken buiten Haarlem binnen een straal van 20km reken ik 50,00 per gesprek als toeslag.